fredag 2 november 2012

Tips från coachenUt kom man ju på andra sidan, gick bra att öka trycket på pedalerna med 10W. Speciellt jobbigt blev det dom två sista av 10 intervaller när jag insåg att jag än en gång lyckats punka ut mig ombord på en trainer. Det höll sig så pass att jag kunde slutföra slirandes i mål utan avbrott men när jag klev av så var däcket praktiskt taget tomt. Det var nummer TRE i ordningen!!

Något som känns riktigt bra är att vi nu faktiskt har en mycket bättre plan med vår träning. Tidigare har vi "bara" cyklat mer, oftare och längre, men för att komma vidare behövs det lite mer struktur. Idag fick vi några tips från coachen på mailen och det uppskattas verkligen. Han har tittat på de intervaller vi kört och kom med bra feedback. Det vi svettat oss igenom hittills ser bra ut, men nu är det dags att öka på watten och/eller tiden på intevallerna. Så som sagt här ovan körde jag 10w högre, Yvonne höjde var tredje intervall. Det blir ju större skillnad när Y höjer med 10 än när jag gör det om man ser det procentuellt, därför valde hon att öka några den här gången. Vi tog oss igenom det hela galant, typ :)

Y lyxade till sin träning med Hoffmaestro på hög volym - gäller ju att komma i fredagstämning :) Kanske inte lika stämningshöjande för mig som bara hörde såkallat "dukadunka" från källarplanet...


//Bananmannen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar