onsdag 7 november 2012

Maskat

Onsdag, mitt i veckan, snart fredag och födelsedag på lördag :) Har tagit mig tid i eftermiddag till att fundera på vad som ska ske den dagen. Blir väl lite småfirnade på hemmaplan med goda vänner. Stack iväg till affären och handlade lite diverse redan nu, brukar vanligen vara rätt så dålig på att förbereda, vara ute i god tid och sånt... Vill ju egentligen vara bra på just det, men men ...

Denna dag har det faktiskt varit helt träningsfritt här i huset! Andreas är åkt på någon bacill som gjort honom mer eller mindre okry och jag känner mig inte heller helt i form idag. Hoppas på bättring imorgon!

Hörde för en stund sedan Hilda fräsa och hålla på, fattade inte vad det handlade om, förrän nyss. Hon har gjort det igen - jagat, fångat och dragit in en daggmask. Den här gången hann vi inte hitta den i tid, den var så att säga stendöd.

Vår lilla maskfångareBtw - den där Spider Eyes-lampan vi beställt är nu äntligen på väg hit! Finns tydligen i Stockholm för tillfället.

//Y

2 kommentarer:

 1. Mikael Kippilä7 november 2012 20:26

  Om den nu är i Stockholm så kanske jag kan testa den några dagar innan ni får den ;)

  Hoppas ni bli nöjda, ser fram emot en recension.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB7 november 2012 20:31

   Klart du kan, bara kila in på postens utrikesterminal och rota runt lite, där kan ju inte vara så många paket att leta bland ;)

   Ska bli riktigt kul att testa den, återkommer med vårt utlåtande!

   Radera