måndag 12 november 2012

Måndagsträning - inge vidare

Har jobbat oss igenom veckans första dag och Andreas har gjort sitt slit på trainern. Jag ska ta mig an min del av det imorgon. Jag ska nog lägga på lite mer motstånd och ge järnet under de sista passen innan vi går in i en lite lugnare period. Vi kommer att köra lite annan sorts träning, inte så mycket av den typ av intervaller som vi kör nu. Blir nog bra, börjar kännas lite tungt i kroppen så det ska bli skönt!

Måste erkänna att jag inte avundades Andreas träning idag. Jag satt en våning upp och hade det rätt så avslappnat, medan det hördes en hel del pustande och ett och annat vrål från källaren. En måndag är ju ändå en måndag och jag var rätt nöjd med att ta det lugnt :)

Har tänkt att jag ska få till några pass med löpning framöver, får väl se hur det går med det ;) Åsså ska vi ju ut och testa mer mörkercykling med pannlampa. Frågan är bara hur vi ska kunna cykla båda samtidigt med bara en lampa... Känns som det kan bli lite småfarligt... och jag känner inte för att cykla omkring ensam i skogen i mörkret. Vi får nog lösa det med någon sorts vanlig cykelbelysning så länge, så har man iallafall lite ljus och det är ju bättre än inget!

Jag är nog inte så tuff att jag helt bekvämt cyklar allena i en mörk skog, lite läskigt är det allt.

//Y

12 kommentarer:

 1. Eller også bestiller man en noget billigere version til 450 kr Inton T6 X2 lampa, i kan teste min hvis i vil pröve den inden i bestiller.'
  Kim

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB13 november 2012 06:30

   Tack Kim, lånar gärna din lampa och testar!
   //Y

   Radera
 • Mörkercykling är rätt mysigt, i sällskap då:) satsa på en lampa till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB13 november 2012 06:31

   Ja, det får vi nog göra! Jag kommer inte att ge mig ut ensam...
   //Y

   Radera
  2. Trots att man är vuxen är skogen fortfarande lite otäck. Iof så trotsade jag rädslan i vintras och åkte skidor ensam med pannlampa, med skyhög puls och de rundorna gick mycket snabbare, undrar varför? *skratt*

   Radera
  3. Måste nog ändå säga att så länge man faktiskt är _ensam_ är skogen inte så läskig i mörkret. Det är när man börjar höra ljud och se rörelser i ögonvrån som det kan bli läskigt...

   Radera
  4. Yvonne The Summit MTB14 november 2012 16:25

   Det har du rätt i! Problemet med skogen är ju just att det kan vara ganska mycket ljud och även djur här och där.

   Radera
  5. Har blivit halvt ihjälskrämd mer än en gång av något djur som rusat iväg genom prasslande ris... men det är ju just djur, mer rädda för dig än vice versa. Värst är nästan ändå de där stendumma skogshönsen, typ orre och järpe, som ligger och trycker in i det längsta och sen panikflyger upp när man är bara en halvmeter ifrån. Brukar ge högre puls än intervallpassen!

   Annars är det mysigt även i den mörka skogen :) Jag gillar det iaf.

   Radera
  6. Yvonne The Summit MTB15 november 2012 20:15

   Ja, jag kan nog se att det är rätt så mysigt att cykla i mörkret. Har ju ännu inte provat på det, men Andreas tog en sväng idag och skrämde upp några förvirrade kaniner :)

   Plötsliga ljud och rörelser som du beskriver med skogshönsen förstår jag ger rejäla pulshöjare!
   //Y

   Radera