tisdag 13 november 2012

Lyssna till din hjärna!

Dagens outfit

Sa jag igår något om att jag inte är någe vidare förtjust i måndagsträning..? Kan väl säga att jag nu inser att det inte blir bättre bara för att man väntar till tisdag!  Jag är verkligen rätt sliten efter en dag på jobbet och det är farligt lockande att känna efter lite för mycket och tycka att man förtjänar att varva ner och koppla av. Fast tack och lov säger hjärnan att det inte är vad man ska göra! Jag vet ju egentligen att när jag väl är ombytt och har kommit igång så har jag redan glömt att jag var så trött tidigare. Dessutom vägrar jag låta jobbet ta all energi - för att använda en gammal klyscha: Vi lever inte för att jobba, vi jobbar för att leva.

Ökade på mina intervaller något och det gick riktigt bra, men det kändes att det var jobbigare - bra jobbat av mig :)

Apropå jobb så försökte jag byta bort min tidiga morgon imorgon utan att lyckas, typiskt... Är ju inte överförtjust i att ge mig av hemifrån så väldans tiiidigt. Avundas mig själv förra året när jag pluggade på halvtid här hemma och bara jobbade tre dagar i veckan...

Nu blir det iallafall lite avkoppling för ett par trötta ben :)
//Y
2 kommentarer:

 1. Skön dagen outfit!

  Jag blir nyfiken på hur ni lägger upp era intervaller! Hur kör ni? Hasse funderar på att ta ned min trainer från vinden och då bör jag nog lyssna på hjärnan och cykla lite jag med. Men det är svårt, köra "distans" på den blir ilte för mycket för att det ska vara roligt.
  Så lite intervalltips vore bra;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB14 november 2012 16:21

   Vi har ju turen att känna en kille med stora kunskaper inom fysiologi och träning och då speciellt cykling. Han hjälper oss att lägga upp vår träning utifrån våra förutsättningar. Nu under höstvintern är det mycket fokus på uppbyggnad och styrka. Om vi kör några distanspass gör vi det utomhus, blir ju dödstrist i källaren!
   //Y

   Radera