söndag 28 oktober 2012

Utväxling på en 29er?

Efter träningen idag försökte jag kolla upp vilken utväxling som är lämplig på en 29er, förvisso är det individuellt och det spelar förstås roll var och i vilken terräng man vanligtvis cyklar. Men jag tycker att det borde skilja sig mot hur jag har min 26 tummare "drevad" fram.


Den ovan nämnda träningen bestod av källarmys under eftermiddagen för oss båda. Inga intervaller idag, körde en en småkuperad videobana från touren istället. Morgonen bjöd på krispig och solig cykling in till bageriet, hela sex kilometer tur och retur! Det var rätt så kallt och det enda jag inte frös om var benen, så mina nya vinterbrallor får helt klart godkänt!

Frukostbullarna handlades alltså på bageriet, medan fikabullarna tillverkades här hemma :)
Mmm, vi är ganska mätta nu och det är ingen idé att knacka på hos oss för det blev inga kvar ;)


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar