tisdag 9 oktober 2012

Skrik i butik

Nu efter lång tids kluddande kan jag meddela att POLARS enklaste pulsband fixade biffen direkt! Vad gäller TACX så verkar det vara det enda riktig säkra kortet. Med det så förstår ni säkert att jag intervallat på nedre plan också :) Kändes fint och kungligt att sitta och harva Watt på låg kadens med en fungerande pulsmätning.
Is da shit
Pulsbandet köpte jag på löplabbet och hör nu här, kortar ner det lite för er: Gick in genom dörren, ingen där. Tänkte att jag kollar väl runt lite så länge jag har ju faktiskt aldrig varit där förrut. Tiden går och jag har nog hunnit klämma på det mesta, fortfarande ingen personal. Hojtar några hallå, kollar lite till och tröttnar, testar att skrika en gång men fortfarande ingen personal. Skriker allt vad jag orkar mest för att det känns lite kul, har aldrig vrålat halsen av mig i en butik förr. Inte en kotte i sikte, går bakom disken och hittar ett telefonnummer till butiken och ringer. Visst ringer det och jag skulle ju kunna svara men jag låter det ringa, det ringer även inne på lagret men där finns ingen det vet jag vid de här laget.

Efter ca 15 min kommer det ut en donna genom öppningen in till lagret och frågar om jag vill ha hjälp, gapflabbet är nära. Helt sjukt, jag kunde ha gått iväg med hela butiken och hon undrar om jag vill ha hjälp. Jag slänger in den rakaste fråga jag vet "var fan har du varit" men får inte riktigt något svar egentligen och jag vet inte om jag vill veta heller... Lite bättre koll i butiken skulle nog chefen önska iaf

Förövrigt har vi slitit ut vår brusfåtölj, det blir till att gå och se ut en ny bekväm snarast, livet blir lätt lite bökigt utan toalett...

//Nilsson

7 kommentarer:

 1. Mikael Kippilä9 oktober 2012 20:56

  Hahaha, det var det bästa på länge!
  Tur för löplabbet att du är en ärlig person.

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB9 oktober 2012 21:10

  Jo i efterhand är det kul men jag började fundera på om någon låg halft ihjälslagen på en personaltoalett eller liknande. Dessutom hade jag lagt på p-pengar för 30 min lååångt därifrån.
  Lite Twin Peaks känsla...

  SvaraRadera
 3. Hehe annorlunda upplevelse... :)

  SvaraRadera
 4. kan vi få tag på hennes schema? //fattig löpare..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB10 oktober 2012 16:57

   Attans att jag inte tänkte på det när jag ändå var bakom disken och kollade, sorry :)

   Radera