lördag 20 oktober 2012

Långpass - kavlat däck och allt

Lastat på med ett lite längre pass än vanligt så här års, det har ju faktiskt varit kanonfint väder så man får passa på, nästan 4 timmar landade kalaset på! Började med att cykla hemifrån till Himmelstorp. Farligt mycket folk och lösa hundar på stigarna och även utanför stigarna - överallt! Enda stället vi faktiskt inte såg någon annan var nog uppe vid Ona mosse, där är däremot vääldigt lerigt, kanske kan förklara varför ingen tagit sig dit :)

Förutom allt lösdrivande folk träffade vi också på en trevlig mtbcyklist, Linus lookalike (hans bror alltså), som också brottats med lera och alla strosande personer.

Andreas mekade lite med våra framdäck i morse, satte på ett lite grövre däck på sin cykel och fixade slanglöst fram på min. Funkade fint, tills jag plötsligt greps av hybris och försökte ta mig ner på ett, för mig, nytt och mycket brant stenigt ställe. Vet inte vad som hände men jag stod på huvudet och hade lyckats kavla av däcket i vurpan! Gick annars bra, bara några blåmärken. Andreas lyckades pumpa upp däcket med vår lilla minipump och fick tillochmed upp det i fälgkanterna genom att pumpa upp och sedan bända lite på däcket i sidled. Klockers!

Nu ska vi pastaladda inför morgondagens prövningar :)

Åsså har vi räddat en groda eller padda också!

Idag får bilderna hamna här nere:Fårskallar

19°, fint det!
Fikastugan


Strandsvampar och en störigt fånig pojkvän :)
Rädd men räddad!
//Y


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar