söndag 21 oktober 2012

Klämt ut det sista

Nu har vi hårdkört fem dagar i sträck, egentligen var tanken att denna dagen skulle bli en vilodag men så blev det ju inte.
Vi hade lagt upp det så att vi tog ledigt i fredags och i och med det kunde hårdköra när vädret var kanon här i skåne, nu kommer kallare väder...

Kim hör de av sig till oss och ville testa ut några bra träningsformer och bra platser för intervallkörning på Kullaberg. Något som helt klart kan behövas för att på ett naturligt sätt utomhus få effektivare träning för oss. Detta behövs verkligen för att vi ska kunna komma vidare, vi måste träna mer planerat och strukturerat! Hittills har det funkat bra att köra längre, snabbare, oftare, mer uppför osv, men nu krävs lite mer fokus på specifika förbättringar.
Med detta lades det en träningsdag till på våra redan riktigt trötta ben, vi kunde knappt gå imorse, ser fram emot morgondagen...

Nu tackar man ju inte nej när någon som är insatt och duktig på idrottsfysiologi vill visa hur det går till för att bli ännu bättre, nej man bara köör. Sorry Kim för att vi inte var i toppform, men vi hade 110km lera och uppförsbackar i benen! Och tack för underhållningen - dagens punka :)

Vissa klämde även ut det allra sista ur däcket...


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar