torsdag 25 oktober 2012

Källarträning & ett tips

Haft en riktigt kul dag på jobbet och imorgon är det fredag, kanon! Dessutom är vi bortbjudna till goda vänner imorgon kväll :)

Den här kvällen har spenderats i källaren. Både jag och A har bränt av några styrkeintervaller. Jag fegade ur och körde alla intervaller på samma watt som sist, trots att jag egentligen tänkt att jag skulle öka några av dom. Det kanske var lika bra det för jag tyckte nog att det kändes jobbigare den här gången... Hursomhelst gick det ändå fint!

För er som uppehåller er här i trakten och inte har något för er på lördag, kan vi tipsa om en heldag på cykeln. Bjäre Alpintur, som i år ersätter klassikern Bjäre Runt, är en tur på ca 7 mil och 1500 höjdmeter i moderat tempo. Läs mer här på Happymtb.

A cyklade med förra året, bjuder på en fikabild från det hela://Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar