onsdag 10 oktober 2012

Jag, beroende?

Fick bli en något senare kvällsmat än vanligt idag - sen fast oförskämt god :)
Har farit runt och letat present till min mamma som fyller år om några dagar och eftersom hon bor 100 mil härifrån måste man vara ute i god tid så man hinner posta ett paket. Fick blunda lite för att det faktiskt var väldigt fint utecykelväder...

Efter att det var fixat bytte A cykel på trainern och jag gjorde mig redo för ett nytt försök med det där tröskelpasset. Gick precis lika fel som sist, fattar inte varför det inte funkar för mig?? Hursomhelst blev det iallafall jobbigt och svettigt och det är väl aldrig fel.

För övrigt har jag en dunkande huvudvärk som uppkommit under eftermiddagen. Kan det ha något att göra med att jag inte druckit något kaffe på hela dagen tro? Kan det vara så illa att man gått och blivit koffeinberoende?? Och allt är naturligtvis Andreas fel, innan drack jag inte alls kaffe - nu börjar det ju gå helt över styr. Kolla bara, han dricker ju kaffe när som helst, hur som helst och bjuds det i en "hello Kitty"mugg så varför inte. Skulle kunna göra en riktigt lång kavalkad med bilder, med de här får räcka://Y


3 kommentarer:

 1. Hihi kaffe smakar bra i allt utom plastmugg:) fast det är farliga grejer...jag dricker...till och med på kvällen innan jag går och lägger mig.

  Så hör ju kaffet till cykelkulturen:) vad vore en cykelfika utan kaffe??

  SvaraRadera
 2. Grattis och välkommen till kaffeträsket.
  En cykelfika utan kaffe vore verkligen inte en cykelfika, jag håller helt med Helena på den punkten.

  SvaraRadera
 3. Yvonne The Summit MTB11 oktober 2012 20:39

  Helena & Karin: Så sant cykelfika kräver kaffe helt enkelt!
  Jag har ju faktiskt druckit kaffe ganska länge, men det är inte förrän nu jag börjat inse att det kanske är så att kroppen "kräver" det :)
  //Y

  SvaraRadera