fredag 12 oktober 2012

Fel väg till Nimis

Äntligen! Den skylten kommer åtminstone sänka antalet gånger vi blir stoppade för att få äran att svara på frågan. Dom som bor nedanför skylten har säker satt upp den och säkerligen slipper dom ett par hundra besök på sin tomt varje år och dessutom slipper dom svara på samma fråga som vi.

Fel väg till vedhögen.


Kan ju inte säga att det är sällan vi träffar på folk som undrar: "Är dehär rätt väg till Nimis / Ladonien?" och lika ofta är svaret "nej du är ett par kilometer fel.." Kan inte påstå att rätt väg är så väl skyltad direkt, men en av alla "fel"stigar är nu iallafall utmärkt! Förövrigt fattar jag inte varför så många vill halka ner till den där vedhögen, vägen dit är dessutom direkt livsfarlig om det regnat lite någon dag innan och vad ser man, jo tom tjejer i högklackat som försöker hitta dit helt ovetandes av vad som väntar dom.

Nog om det, vi har ju tränat också :) Lite molnigare och lite blåsigare än igår, men kanonfint för cykling i skogen! Provade faktiskt en ny stig som var finfin nerför och såklart ser A fram emot att ta den uppför nästa gång..

Träffade på två cyklister när vi var på väg att vända hemåt, varav en var Crallan - Hej Crallan :)

Fuskar lite och använder en bild från igår, men det såg ju faktiskt likadant ut idag. Ok då, kanske några fler löv fallit till marken idag, men annars same same!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar