fredag 5 oktober 2012

Ett försök till tröskelpass...

Då var det dax för mig att göra detsamma som Andreas gjorde igår, rolig och givande utsikt över datorskärmen. Källarfönstret som är utanför bild var inte bättre det, mörkt som självaste natta och spöregn... Så vid närmare eftertanke var det rätt så mysigt i källaren ändå :)

Ställde in ett program med en given puls och tid. Lyckades inte så bra med att hålla pulsen konstant som tanken var. Kom lätt upp i för hög puls och då släpper trainern på motståndet och vips så var jag nere i för låg puls. Tror att det beror på att jag ställde in en något för hög puls. Ska prova igen en annan dag.. Blev iallafall ett bra träningspass, om än inte som jag tänkt mig.

A utövar vila idag, misstänker att han kommer att köra intervaller imorgon. Nu ska jag göra honom sällskap med att hålla fredag :)

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar