lördag 8 september 2012

Veckans Lördag

Varit på tippen, kollat MTB på RedBull TV och hojat själv!
Stack iväg ganska sent till Sibirien och körde två varv på vår "bana", jag fixade ovanligt nog en otäck vurpa där, ett drop som bara blivit högre och högre hela sommaren. Det är mycket sand på det stället som eroderar lite efter varje regnskur, jag kände att jag kom för sakta... Ja ni vet, landade iaf på axeln och hörde hur den typ poppade ur led för en stund... Annars kanonfin träning, skulle jag önska mig något i Sibirien är det några Kullabergsbackar. Då hade där varit riktigt najs!
Vi hade egentligen ett ärende till Cykel och Actionsportbutiken Blue n´ Yellow idag men vi hann inte dit i tid. Vi har lite hjulfrågor innan vi lägger en order med diverse grejor.
Kronoskogen bjuder både på den här typen av flowig singletrack och väldigt rotiga stigar, mest är det rotiga stigar.Städat också förresten!
//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar