fredag 21 september 2012

Vad händer i Kina?

Dags att skriva ner några rader till bloggen, men om vad..? Kan ju göra er medvetna om att jag tränat trainer och A sitter och snörvlar. Mitt pass bestod av uppför och låg kadens, riktigt tungt och svettigt!

Imorgon är tanken att vi ska se över höst/vintergarderoben vad gäller cykelkläder. Vi har väldigt dåligt med bra och funktionella kläder för cykling i kallare väder och regn. Där behövs en bättring så att det blir enklare och roligare att sticka ut och träna framöver. Trainern ger kanonbra och effektiv träning, men det är ju betydligt mer givande att cykla ute i skogen. Ska också se om vi kan få tag på ett nytt pulsband som är kompatibelt med Tacx:en, det vi har nu gav upp i onsdags.

Andreas, som hoppat över träning eftersom han blivit tokförkyld, har hållit på och pillat med blogglayouten. Kan väl vara dags att fräscha upp det här stället lite :) Inget nytt publicerat ännu, men vi klurar på det. Kom gärna med åsikter, tips och önskemål om det är något ni tycker kan förbättras eller om det är något ni saknar i vår blogg.

Och förresten, vi har nog varit lite off den senaste tiden! Kan någon tala om vad som kommer att hända i Kina inom en snar framtid? Folk verkar ju vara på väg att resa dit med sina mountainbikes för någon happening.

Inget extra spännande fotat idag, bjuder på en fin lunchbild på A, han säger alltid att han blir bra på bild...Hörs!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar