lördag 1 september 2012

Team Summit Testar

Efter ganska mycket snokande och undersökande och inte minst tips från andra kloka bloggare och duktiga cyklister med erfarenhet på området, var det dax att ta mod till sig.
Tack till Micke (CykelPassion By Shorty) och Linus, en duktig kille på Sportson för era goda råd! 

Ska försöka pränta ner lite om hur jag gjorde. Bara inte ikväll, de jitter jag inte. Kan bara säga att jag tog ett bra använt Race King Supersonic, gick lätt som en plätt. Pumpade några gånger för att det skulle få en chans att täta alla gamla punkor som det däcket fått genomlida. Sedan var det tyst!

Geggan är i, skaka skaka snurra snurra...


Vi får se hur stöddig jag är imorgon bitti, men hittills verkar det bra. Det är såpass tätt nu att det säkerligen blir bomtätt efter en cykeltur!

Tro nu bara inte att vi missat en bra träning, åkt landsväg idag. En förmiddag i sadeln och solen satt fint :)
Nu är det roligt att cykla LVG igen, sadeln som inte syns funkar skitbra!!

Just nu: Paula Abdul på radion och vin i glaset - kan det bli bättre ;) Pop FM, en dansk radiokanal som kör 80-talsmusik på lördagkvällarna, kanon!

Var precis ner och kollade, fortfarande tätt:)
//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller1 september 2012 22:38

  Vad roligt att sadeln funkar för dig med! :)

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB1 september 2012 22:47

  Afton Skogling, äntligen är det bara kul att sätta sig på landsvägscykeln och trycka på för allt vad tygen håller. Ett stor tack för tipset. Försökte komma på nått fyndigt att skriva men det lät bara stört, nåt om att dela samma bak... Öhhh

  Vi hörs

  SvaraRadera