söndag 9 september 2012

Solobajk med dejtAndreas är aningen mör efter kraschen i går så jag fick cykla alléna idag. Vi hade egentligen tänkt köra lite längre och tillsammans med Linus, men det blev inget med det. Jag trampade upp till Björkeröd och snurrade runt lite på berget sen vidare upp till fyren där jag stämt träff med A. Han tog bilen upp och lyckades faktiskt filma mig lite utefter vägen när jag cyklade stigarna precis intill. Plockade några bilder från filmerna.


Fin dejt vid fyrserveringen med fransk hot dog som fick tjäna som lunch.

På vägen ner var jag nästan nära på att krocka med en annan cyklist! Linus och hans bror kom farandes och vi växlade några ord innan jag fortsatte ner och in i skogen igen. Tog vägen via Björkeröd hemåt, landade på exakt 30,0km.

Råkade stanna till och förse mig med några björnbär efter vägen också.


Hoppas att Andreas axel blir bra snart så han kan ut och hoja snart igen! Kul att cykla själv ibland, men det är faktiskt ännu roligare när man är två :)

Kolhydratspåfyllning


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar