torsdag 20 september 2012

Planerat lite

Igår fick man ju en anledning att titta över träningen lite extra. Det har vi planerat att göra ganska länge, sätta upp en plan för vinterträningen alltså.

Idag hade vi ett bra möte med vår kontakt inom området, 2 timmar satt vi ner och diskuterade lite olika vägar att gå och enades om var vi ska börja för att sedan gå vidare. Nu har vi med andra ord ganska klart för oss hur block nr1 av vinterträningen kommer att se ut, viss modifikation kommer göras utifrån ett par tester som ska göras nu i början.

Jag har oxå fått pekpinnen på mig att restitution, glöm inte den! Detta är något jag har svårt för, kör oftast på för hårt, för länge och för många dagar i sträck. Ska ta mig i kragen Kim, jag lovar...
Hur många sånna här bilder orkar ni med i vinter?

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar