söndag 16 september 2012

Najsig träning för den ena och plåga för den andra

Andreas gjorde sitt första försök till mtbträning sedan det där axelintermezzot. Han var ovanligt tyst idag och dessutom fick jag chansen att komma först både uppför och nerför. Han hade nog rätt så ont hela tiden, stackarn. Själv var jag inte heller i någon toppform, tunga ben och hög puls, men vi tog det rätt så lugnt.

Började med asfalt i drygt en mil och sedan stigarna i Svanshall och in i fårhagarna. Efter Arild bar det uppför upp på berget. Där är det svårt att ta det lugnt, backarna är många och branta så det blir jobbigt hur man än gör :) Finfint pass i helmysigt väder, drygt 38 km och några stopp för björnbärsförtäring.

Får se hur A känner sig i morgon - var det dumt att ge sig ut och cykla? Blir kanske inneträning för honom en vecka till?

Tidigare i dag var vi i väg och uträttade några ärenden, shoppade hösttillbehör (värmeljus) och tittade in på Sportson och växlade några ord med Linus. Jag har beställt ventiler så att jag också kan testa att köra slanglöst, men dom hade inte dykt upp än.

//YInga kommentarer:

Skicka en kommentar