tisdag 4 september 2012

Kul MTBing

Varje cykelpass är alltid olikt de andra, även om man cyklar i stort sett samma runda som man gjort massor med gånger tidigare. Ibland har man fint flyt, andra gånger funkar ingenting. Det kan kännas riktigt kul och lätt eller bara jobbigt och stökigt..

Idag var varken jag eller A speciellt laddade för att sticka ut direkt efter jobbet, hade gärna sjunkit ner med en kopp kaffe och fikat bort en timme. Tack och lov är vi två som faktiskt sporrar varandra och man vill ju inte verka slö inför den andra så vi pallrade oss iväg. Helt gråvitt väder och dessutom några droppar med regn, kändes inte som så jättemysigt direkt, men det var varmt iaf.

Trots oladdade cyklister och omysväder, blev det till riktigt kul mountainbiking på berget. Bra fart och många backar, hade gärna fortsatt längre men man hinner ju inte hur mycket som helst efter jobbet. Regnet höll sig till bara några enstaka droppar men det var riktigt mörkt inne i skogen längs vissa stigar under bladverken. Hade lika gärna kunnat vara en eftermiddag mitt i oktober. Känns att hösten nästan är här...//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar