fredag 28 september 2012

FredagsBajk-2 gyttjiga timmar

Man kan väl börja bakifrån eller?
När jag hade tränat klart för idag serverades en sen fredagsfika mot en solvarm vägg vid Himmelstorp. Riktigt gott med något varmt efter den persen!

Y är jätteförkyld (hon har fått min) och kunde inte träna. Istället fixade hon ihop en cykelfika och tog bilen upp till berget. Mysig paus innan min fortsatta färd hemåt.


Finväder och allt, då gäller det att ta chansen - det kan ju faktiskt vara för sista gången man kan köra kortbent i år.
Innan fikan trampade jag runt på ett tokblött berg. Dom djupa dynghålen har kommit tillbaka, man minns dom från i vintras, ser inget märkvärdigt ut. Men men skenet bedrar, vissa av dom är knädjupa och är man inte med så vet ju alla vad som händer :)

Körde "bakvägen" upp om Ona och där var det samma historia + att ett gäng hästar trampat igång leran, jag kan lätt säga att det brann i benen. Riktigt gött och riktigt jobbigt.Självklart är det ju så att man får belöningen att åka nerför om man kämpat på uppför och vissa backar var trots vädret tidigare i veckan torra och fina att köra ner.
Jaha, där var dagens träning. Sen väntade världens lyxmottagning när jag kom hem - Y stod redo med gummistövlar, svamp och slang och tvättade min leriga cykel! Själv slängde jag in kläderna i tvättmaskinen och mig själv i en varm dusch. Fredagskväll på det, kan det bli bättre?

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar