onsdag 19 september 2012

Då var det på't igen då

Sicken tur att man har en snäll gubbe som tog sig an uppgiften att anmäla oss båda till CykelVasan idag. Jag hade själv inte möjlighet att sitta ner vid en dator exakt klockan 9:00. Ska man verkligen behöva ta ut en semesterdag för att anmäla sig till cykelvasan??! Tyvärr verkar det så och det är ju helt sjukt, hur gör folk som inte arbetar på kontor och har tillgång till dator och dessutom kafferast just klockan 9?? Verkar iallafall som att vi lyckats få tag på startplats båda två :)


Ojojoj, ska jag göra om det här nästa år igen??

Fick ihop några stillastående mil i källaren idag, tyckte att det var lite för kallt och blåsigt ute... A valde också trainer eftersom det inte sliter så mycket på hans onda axel som det gör att cykla ute i skog och mark.

Måste erkänna att jag har aningen svårt att motivera mig att ta mig ner i källaren för att träna, men när jag väl kommit i gång tycker jag faktiskt att det är riktigt kul! När jag kör pass på trainern blir det inte så lång tid, runt en timme, men rätt så intensivt. När vi cyklar ute blir det minst dubbelt så lång tid och det är väl något jag saknar under höst/vinter/vår när det är inte blir så mycket utecykling.

//Y

2 kommentarer:

 1. Mikael Kippilä19 september 2012 21:22

  Bra pannben att sitta i källaren och svettas...
  Skönt att ni lyckades få två platser, helt otroligt vilken hysteri!! Kör hårt.

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB19 september 2012 21:32

  Jo källarträning utvecklar en viss mental styrka:)
  Du fick ju också tag på en plats så vi ses väl där ännu überstarkare 2013!

  Hörs

  SvaraRadera