lördag 15 september 2012

Byns nya saluhall

Det finns vissa saker som får stryka på foten när man jobbar heltid och cyklar en del på sin lediga tid. Förmiddagen har fått ägnas åt att mata tvättmaskinen och torktumlaren i omgångar och sen ta hand om all ren tvätt samtidigt som vi körde två vändor till tippen med lite diverse. I samband med det hittade vi några cykelprylar som vi inte har användning för, så vi byggde ihop en Säljes-sida här på bloggen. Titta gärna in där - kanske finns något som just du behöver :) Vi kommer allteftersom att lägga in nya saker där om vi har något vi vill bli av med.

Efter lunch svängde vi in till nyöppnade Höganäs Saluhall för att ta en titt. Blev väldigt glatt överraskad! Den ligger i de gamla lokalerna där man förr tillverkade Höganäs saltglaserade keramik. Riktigt häftig lokal med de stora brännugnarna mitt i.

Roligt också att de säljer mycket lokalproducerat. Vi köpte lite korv och bröd bl.a. :) Fin lunchrestaurang på övervåningen, får vi testa nån dag.

Edit 21:59 Nu läste jag igenom vad jag skrev hahahahahahaha... "Korv och bröd" Här gick vi och köpte några exklusiva korvar med parma och ramslök + en lokalt bakad surdegs-baguette som en del av vår tilltänkta kvällsmat, och det låter som att vi köpt vars en varmkorv!!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar