tisdag 14 augusti 2012

Omnomnom

Ni förstår nog vad jag menar med rubriken, i år har man inte tagit målfoton utan måltidsfoton...

Jag gav mig in på Photomic.com för att se om dom hade fått med mig på bild i årets cykelvasa.
Jag vet exakt vad jag tänkte när jag såg fotograferna ute i spåret. Smart placering direkt efter en kontroll, när jag letade efter mig bland bilderna såg jag flera cyklister med munnen full av bullar och bananer. Kunde dom inte masat sig lite längre iväg där även terrängen såg lite trevligare ut?

Jag som inte stannade hade med mig ett par Antonberglängor i bagaget, passade på att käka i närheten av kontrollen när farten var lite lägre och underlaget lite snällare. Bra jobbat, i alla fall jag har bilder sedan tidigare på mig när jag käkar.

Här har ni mig när jag äter!
//Nilsson2 kommentarer:

 1. Haha, jag såg likadan ut, inget man direkt vill köpa och hänga upp på väggen!

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB14 augusti 2012 20:22

  Äntligen någon som fattade poängen, har suttit och väntat på en reaktion!
  Nä men jag funderar på att få det tryckt på en kaffemugg till jobbet hahaha!!!
  Ska ni köra snapphanen?
  //Andreas

  SvaraRadera