söndag 26 augusti 2012

Dubbelpunka redan i källar'n!

Överraskande finväder på förmiddagen idag. Kollade prognosen i går och den lovade regn hela dagen. Vi gick från att ha bestämt långfrukost och hemmafix i ösregn till att göra oss klara för  stigrekarpromenad i uppehållsväder. När vi slutligen stod i dörröppningen på väg ut gjorde vi en helomvändning - blå himmel och det gick ju bara inte att låta cyklarna stå inlåsta i källaren.

A som har en oförklarlig fispunka på framhjulet slängde på en ny slang, sen på med cykelmunderingen, en banan i bakficka och ut med hojarna - not! Punka även på bakhjulet! Amen f*n då! Även den tillsynes oförklarlig, mystiskt... Förmodligen beror de båda på björnbärsstick. Har lyckats dra på oss ovanligt många punkteringar det här året, får fasen börja leta efter en slangsponsor om det ska fortsätta på det här viset...
Stiltje på Skälderviken

Iväg kom vi tillslut. Nu hade en del moln hopat sig igen, men ändå uppehåll och varmt. Bestämde oss för en lugn tur med inslag av backspurter. Efter två timmar började de mörkare molnen närma sig, så vi vände hemåt. Lyckades hålla undan från regnet hela vägen.

A lastar på, snart hemma!


Gofika hemma med mullrande åska runt knutarna, rätt så mysigt faktiskt :)

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar