tisdag 28 augusti 2012

Dags för Eurobike och 2013 års modeller


Ja imorgon slår Eurobike upp portarna och visar upp vad 2013 kommer ha att erbjuda för allmänheten. Sitter lite som på nålar här hemma då det ska införskaffas en ny mountainbike snarast. Egentligen skulle affären redan varit avklarad och en 29er skulle redan ha hittat hem hit. Det blev inte så pga av ett vad jag förstod, STORT misstag på fabriken. Inte en enda av cyklarna i den beställningen verkar ha blivit varken levererad eller ens byggd.

Det visade sig ju att jag fick min nuvarande cykel att hålla ihop ett år till, förvisso bytte jag ut massor med slitdelar under hela sommaren och fick jobba en hel del, Men nu lär den ju rulla länge än och det är ju bra. Med andra ord har jag egentligen ingen brådska direkt men sugen...

Nåja, nu kan man ju inom någon dag surfa runt bland helt nya cyklar inför 2013, fundera över vad man faktiskt behöver och vill ha. Tror fortfarande att det blir en 29er för min del, men vem vet... Det finns också flera olika tillverkare som skulle kunna vara aktuella, får väl se vad som verkar mest lockande av nästa års modeller. Sen ska man ju bara klara av att bestämma sig också... :)

//Nilsson


2 kommentarer:

 1. Att kika på bilder från Eurobike är farligt alltså, ha-begäret blir ENORMT!! Du har väl sett Happys alla bildspel från mässan? Det verkar bli mer och mer att välja på när det gäller 29ers, du har ett svårt men delikat beslut framför dig :)

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB1 september 2012 08:30

  Morning Karin,
  Ja alla dessa bilder...
  Jo det känns som att marknaden försöker tvinga oss att cykla storhjulat iår. Ingen lätt uppgift att bestämma sig men kul:)

  SvaraRadera