söndag 5 augusti 2012

CykelVasan närmar sig

Fånigt glad efter målgång - härligt :)


Mindre än en vecka kvar till årets CykelVasa som går av stapeln lördagen den 11 augusti. Ser verkligen fram emot denna happening! Det brukar vara en go stämning på plats i Sälen dagarna innan och det är ju alltid kul att träffa andra likasinnade.

Under själva loppet har det också varit en rätt så trevlig stämning om än lite tyst och sammanbitet emellanåt :)

Vi var ute och snurrade på berget idag, tog det lite halvlugnt men med inslag av backträning (intervaller), kändes som om benen var i hyfsat fint skick. Tar nog en tur på måndag eller tisdag också. Sen får det bli cykling i Sälenfjällen resten av veckan. Inte alltför tuffa pass, men man får ju se till att hålla igång benen lite.

Sen är det så på lördag som det gäller, startar i startled 9. Hoppas på att hitta någon att köra tillsammans med så man kan hjälpas åt med dragjobbet. Jag ska försöka klara av att komma under 4 timmar hade jag tänkt. Någon med samma tidsambition och samma startfålla? Hör av er vettja!

Snodde en bild från Photomic från förra årets CV
Har haft lite koll på väderprognoserna inför den kommande helgen och det ser faktiskt ut som att det ska bli fint cykelväder. Lite kallt på morgonen kanske men sen blir det nog kanon. Så här ser prognosen ut för Sälen just nu, i Mora är det lite högre temperaturer.


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar