torsdag 30 augusti 2012

Cykelpendling light

Imorgon kommer det äntligen hända, jag ska cykelpendla (light). Jag har ca 25 km till kontoret enkel väg och det är en sträcka jag gladeligen skulle cykla året runt varje dag. Tidigare gjorde jag detta när jag bodde i Göteborg under många år och då hade jag mycket längre till jobb. Nu tyvärr har jag ingen möjlighet pga av bilbehovet i arbetet.

Cykelpendla light = halva vägen, beror på att vi har lite bil-logistiska problem på jobbet just nu så för att sy ihop det hela...

Min plan är att blåsa på så mycket det går och försöka knäcka tiden det tar för mig att ta mig till arbetet med bil under morgontimmarna då det ofta kan bli lite köbildning. Med bil är det mycket 90 väg så jag lär få jobba trots köbildning. 34 km/h så är segern min, det klarar jag men då får det inte vara en Skånsk uppförsbacke (motvind).

Så här kommer jag att se ut, ser ni mig imorgon så tuta lite peppande eller varför inte cykla om mig så jag har någon att ta rulle på ;)


Nu ska jag soffa en stund med en nyinköpt cykeltidning, innehållet verkar lovande denna gång. Lite av det vi faktiskt söker just nu:)//Nilsson

3 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller31 augusti 2012 11:33

  Och sadeln ?;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB31 augusti 2012 11:47

   Hej Patrik
   Riktigt najs att cykla LVG igen,
   Den verkar ha varit lösningen för mig, inga problem än sålänge!

   Nu vet jag förresten var Rögle ligger;) cyklade igenom där för ett tag sedan. Det var nästan att jag missade det (råkade hosta till)   Radera
 • Patrik Skolling Möller31 augusti 2012 14:02

  Låter bra. Just den som du har med vit rand mitt på har jag på min M10 också. Det är den bästa sadeln jag haft. Aldrig ont !
  Jag har två andra som är bra dom med. Dock lite annorlunda denna.

  Ha ha ! Vi tar Rögle nästa sommar. Vi kan stanna till där tycker jag. Om vi båda får plats d.v.s. :)

  Trevlig helg !

  SvaraRadera