onsdag 11 juli 2012

Sopvädret fortsätter

Man gör ju vad man kan, själv halkade jag ner i källaren och brände av ett set med 4:or efter jobb innan Y kom hem.
Ahh, ljuva källarträning

Jag hann bara kliva av innan jag fick byta om till cykelkläder eftersom vissa ville dra till skogs. Det var skitkul idag, länge sedan man till och med hade lera I byxorna när man kommit hem :)


Såklart ser det inte så lerigt ut på bilderna som det faktiskt var...


Y var ovanligt stark i backarna idag, riktigt kul att köra ihop! Jag tvingades ställa mig upp och ta i mer än vanligt för att hålla undan. Tror att hon faktiskt har tjänat på att köra en tyngre cykel ett tag, nu med Cuben flyger hon fram :)


För några dagar sedan satte jag på ett par Racing Ralph på min cykel, körde ganska mycket på sådana tidigare. Jag tänkte att dom nog skulle ge lite bättre grepp idag, men icke. Slirade runt som ett fån med noll grepp uppför rejäla motlut, däremot hade jag markant bättre grepp vad gäller kurvtagning. Vad jag kunde se hade Y fortfarande ett stadigt fäste! Blir väl till att byta tillbaka igen...

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar