tisdag 17 juli 2012

Kommer jag att bli kränkt;)

Äntligen fick man då tummen ur och tog mod till sig, en och en halv timme senare var jag riktigt nöjd med mig själv!
Var inte alls så särskilt bökigt som jag hade tänkt mig, var aningen nervös att något skulle krångla och att jag pga fummel och diverse kluddande från min egen sida skulle stå utan mountainbike i en hel vecka. När man ska göra saker man aldrig gjort innan kan jag bara säga att Youtube är som en gudagåva.

Det gamla pressfit-lagret var helt rasat, men det har jag ju vetat om en tid. När jag slog ur vevpartiet såg det förj-vligt ut. Rostvatten och resterna av kullagret typ trillade ut...

Jag har inte lyckats få tag i det verktyg som är till för att sätta i det nya lagret med, bara det man slår ut det gamla med, körde med skruvtving. Kan säga att där sparade man lite slantar! Det gick hur bra som helst och var nog mycket lättare att få i dom rakt på det sättet.


Ahh-Sååja klart, nöjd...

Förresten, imorgon ska Tour de France passera Col du Tourmalet. Det berget har jag cyklat många gånger i trainern och man är ju lite nyfiken på hur illa dom kommer kränka min tid upp till toppen.

Eller, nä inte tar dom mig inte, är väl rätt inställning, förvisso  med en släng av hybris men ändå!
Hahaha...

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar