söndag 29 juli 2012

"Du borde vara i London nu!"

Är det någon som knäppt en bättre bild idag? Den är dessutom från en annan dag:)

Tog den här dagen till att köra en Cykelvasadistans igen. Kändes fint. Andreas startade några minuter efter mig för att få köra lite i sin egen takt. När han kom ikapp cyklade vi tillsammans större delen av sträckan, sen stack han före igen när det var ca 2 mil kvar.

När jag hade 8 km grusväg kvar att cykla hem, hörde jag något som rasslade till bakom mig. Jag slängde en blick bakåt och såg en man på en cykel som närmade sig.
Ok, tänkte jag, jag gasar på lite så jag kommer ifrån honom. Men icke - han parkerade sitt framhjul vid min bakväxel och la sig på rulle. Inte ett ljud sa han och jag tänkte att jag kan ju inte slå av på takten nu när jag dratt på och han hänger med. Jag var ju rätt trött efter att ha cyklat 80 km innan, men nu kunde jag ju inte ge mig. Höll en hastighet på sisådär 33-34 km/h i fyra km och hela tiden med honom tätt bakom.
Blev lite irriterad på att han hängde kvar utan att säga något, men samtidigt var det riktigt sporrande :) Tillslut kände jag att jag var tvungen att slå av på tempot och sa "Nä, nu orkar jag inte mer!"
"Inte jag heller!" fick jag till svar. Han rullade upp jämsides och vi började snacka. "Du borde vara i London nu, du kör riktigt starkt!" Det visade sig att han var en föredetta tävlingscyklist från Polen. Han hade sett både mig och Andreas tidigare när vi cyklat och han tyckte att jag borde testa att köra någon tävling. Om du läser detta så tack för ett kul race, det var taggande!

//Y


4 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild!

  Tycket också att du ska prova att tävla! Det är som oftast bara roligt och jag tror att du skulle göra bra i från dig!

  Ha de så gott! (Hasse slänger iväg ett mejl om hur vi ska sy i hop en träff i samband med vasan!)

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB30 juli 2012 09:09

  Ja, vi får väl se hur det blir med tävlandet... Kunde kanske vara kul :) Har förstått i din blogg att det inte alltid är jätteroligt, med krånglande cyklar och sånt ;)

  Ha de!
  //Y

  SvaraRadera
 3. Patrik Skolling Möller30 juli 2012 11:17

  MYCKET bra bild på Yvonne. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB30 juli 2012 20:16

   TACK ;)

   //Y

   Radera