fredag 27 juli 2012

Cykelvasan +Annat

Har kommit fram till att det faktiskt inte är så lång tid kvar till årets CykelVasa. Vi kör ju inte land och rike runt och deltar i en massa tävlingar, det enda vi satsat på är just CV. Hade varit kul att köra några fler lopp men det finns inte alltid tid till det man vill...
En del förberedelser inför vasan är ju att kolla igenom cyklarna och även packlistan. Cyklarna har naturligtvis börjat rasa nu och det känns ju så där! Det är det ena efter det andra som krånglar: växlar, vajrar, vevlager, dämpare, bromsar, you name it. Men vad gör väl det, vi kör ju ändå för att det är roligt!

Förmodligen kommer vi väl åka på quadruplepunka under loppet också! Och regn och motvind, det är ju ändå tredje gången gillt vi kör i år. Så vi tar på oss ansvaret för vädret om det blir så illa.

Idag blev det ett mtbpass för vår del - varmt! Körde vid fyra och var hemma vid halv sju, tur att vi hade laddat i våffelstugan innan :)Andreas åkte på en liten extra pulshöjare när ett rådjur helt plötsligt dök upp och korsade vår väg i uppskattningsvis 50 knyck! Jag låg en bit bakom så jag behövde inte tvärnita. Alla minns vi väl det där videoklippet med en antilop som hoppar rakt på en cyklist. Tack och lov slapp vi ett sådant scenario, men nära var det!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar