fredag 13 juli 2012

7km lvg med Skogling ;)

Semester idag. Vaknade onödigt tidigt, såklart när man är ledig... Mulet och regnigt ute. Stadig fransk frukost med kaffe och croissant. Körde till Falkenberg och besökte Cykelmagnetens nya fina lokal. Andreas försåg sig (äntligen) med ett flaskställ till Cervélon och en ny styrstam i rätt längd. Jag fick tag på fina Wilierkläder.

Åt en rejäl (!?) lunch på McDonalds, blev så omätt att jag var var tvungen att äta en banan i bilen efteråt. Bananen gav nog mer näring och mättnad än resten av måltiden.

Väl hemma var vädret fint och vi klädde om och stack ut på en landsvägsrunda. Började söderut till Viken och sedan inåt landet till Kattarp osv. Jag började ganska snart känna att det bildats en virvel i magen och en mil från Jonstorp tillkännagav jag att jag var DÖDShungrig! Den milen till ICAaffären kändes vääldigt lång. Handlade på mig diverse ätbart och när jag som bäst mumsade i mig fick A sms från en en viss herre som just precis var ute och cyklade i närheten. Vi cyklade och mötte upp Patrik alias "Skogling".
Charlies och Skogling från HappyMTB. Fotograf: Bengt Granlund

Det blev ju inte så speciellt långt cyklat tillsammans men det var riktig trevlig :) Tanken har hela veckan varit att vi skulle få till ett pass eller två ihop, men väder och arbete har kommit emellan. Faktiskt har det  egentligen varit planen ända sen typ i vintras eller nåt. Nu fick vi iaf ihop ca 7 km! Inte varje dag man har så fint cykelsällsap minsann ;)
Bildbevis!
Nu håller vi fredag!
//Y

7 kommentarer:

 1. Jasså, ni vågar er ut med KBCK-folket! ;)
  http://happymtb.org/forum/read.php/1/426319/426342#msg-426342
  /Viktor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB13 juli 2012 20:56

   Tjenar Viktor,
   Det första och enda jag tänkte var: hur i hela fridens namn hittade du den gamla tråden på Happy så fort, hahaha...

   Länge sedan nu, hoppas allt är bra med er!
   //Andreas

   Radera
  2. På internet kan man finna allt och inget faller i glömska! ;)
   jodå, allt är bra. Jag är i Oslo och tränar backar i sommar och på söndag åker vi till Lofoten för lite cykling och vandring i fjällen! :) Hemma i september igen och då får vi styra upp en runda!
   /Viktor

   Radera
  3. Yvonne The Summit MTB13 juli 2012 21:52

   Hoppas ni har bättre väder än här hemma! Backträning är ju det man vill syssla med, lite svårt i Skåne dock... Vi ska se till att torka upp vårt berg till i höst så tar vi några turer ihop :)
   Hälsa Margareta!
   //A&Y

   Radera
 • Patrik Skolling Möller13 juli 2012 21:05

  Ha ha! 7km... Värsta skrytrundan. Men det blev 14 km totalt. Värsta randonneur-rundan liksom. Så är det när man har ryggpaj och knaprar Voltaren. Får se om en dag i CPH i morgon gör gott. Söndag morgon annars? Typ 8 innan vi städar och far hem? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB13 juli 2012 21:24

   Shit Cyclist say;)
   14+66(våra km innan vi sågs) blir 80 km vilket är en fin runda. Du måste lära dig att manipulera matematik och statistik. Och sedan körde vi ju hela vägen hem också...

   Vi hörs om söndagen.
   //Bengt

   Radera