fredag 8 juni 2012

Träningsupplägg och cykelmek

Fick oss en fin 2-timmar lång privatlektion i träningsupplägg och musklernas uppbyggnad in i minsta fiber över en fika nu på eftermiddagen. Verkligen intressant och nyttigt! Vi har fått ett nytt träningsupplägg för en viss tid framöver. Ska bli spännande att få det utvärderat.

Andra cykelrelaterade aktiviteter i dag har varit småmekande med min Cube. Har bytt handtag till skönare Ritchey foamhandtag och därigenom minskat vikten med hela 46gram. Dessa gram plockade jag iofs på igen med hjälp av ett fäste till en pump plus även själva pumpens vikt så i det stora hela gick nog ekipaget upp i vikt... Men jag är väl så illa tvungen att ha en egen pump, cyklar ju inte alltid tillsammans med A och kan snylta på hans.



Bloggen har också fått sig lite nytt. Vi har lagt in en väderradar från DMI som visar nederbörd över vårt område. Det gula är regn och ju mörkare färg desto mer intensivt regn, de blå prickarna är åsknedslag. En bra översikt, så man snabbt kan se om man behöver dra på sig regnjackan innan man sticker ut :) Finns önskemål om att den ska vara klickbar så fixar vi det!

























Nu ska vi ha en trevlig afton och invänta åskan :)

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar