måndag 4 juni 2012

Sista rycket

Den här veckan får jag verkligen ägna mig åt stenhårt pluggande, gick ut starkt idag och planerar att fortsätta så även i morgon och på onsdag. Detta är sista studieveckan och såklart har jag sparat en hel del så jag har massor med skojiga uppgifter att ta itu med så här in i det sista - jippi :)

Så här mysigt hade jag det vid förra veckans studier,
bilder från idag skulle nog snarast framkalla depression så jag låter er slippa det..  

Förutom kurslitteratur och mina egna svårtydda anteckningar har väl dagen inte varit så vidare spännande direkt. Andreas kom kom hem från jobb och sitter nu men loungepants i soffan med hes hals. Får väl ta och bjuda honom på lite kvällste om ett tag, så kanske det blir bättre.

Inget cyklat idag, bara så ni vet.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar