söndag 24 juni 2012

Semester och källarträning

Japp nu går vi på en veckas semester. Verkar inte ha prickat in sommarens finaste vecka direkt... Passade på att motionera trainern rejält idag. Trampade oss upp för en av tourens bergsetapper. Den 18 juli kommer dom riktiga cyklisterna att köra Col du Tourmalet, då får vi väl se om vi blir kränkta! Själv är jag lite småkränkt eftersom A var dryga fem min snabbare än mig..

Behöver jag säga att det var svettigt??


Hoppas på att min framväxel dyker upp hos Bengt imorgon, så jag kan få fart på på Cuben igen. Källarträning i all ära, men det är bra mycket roligare att cykla ute!

//Y

2 kommentarer:

 1. Ville gerne se data på den træning??
  KIm

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB25 juni 2012 20:14

  Fixar det imorgon Kim!
  //Y

  SvaraRadera