onsdag 13 juni 2012

Nu blir det ny storklinga

Att cykla ofta och mycket gör att cyklarna behöver en del omvårdnad. Dessutom kommer man själv fram till saker man vill förändra och förbättra på cykeln. Jag har en hel lång lista på saker jag vill byta ut på min MTB, problemet är ju att det kostar en del också... Idag har jag iallafall skickat iväg en beställning på några prylar från den där listan till Evalds MTB :)

Det som framförallt är absolut nödvändigt är en ny stor klinga fram. Kör nu med 39 taggar och känner att jag trampar ur ibland och vill ha tyngre växlar så jag inte behöver trampa som en galning i typ 130 kadens! Uppe på backiga berget är det inga problem men på platten och framförallt längre utförssträckor saknar jag att kunna växla upp.

En sån här blev det:
Snygg, spännande  och givande bild, eller hur?

Skickade också med en beställning på pedaler till Andreas nya cykel som förhoppningsvis lär segla in här inom en inte allt för avlägsen framtid. Slängde med några slangar också...

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar