fredag 15 juni 2012

The Long Black

Morgonfika hemma idag, bestämde mig för en ledig dag så sent som igår. Om jag tittar ut verkar jag ha haft tur med vädret :)
The Long Black, min favorit på morgonen!


Ska kolla upp en sträcka på kartan som sedan ska cyklas av på landsväg. Jag har inte några givna bra rundor på vägarna ännu...

Helgen som kommer som det verkar innehålla en del väta uppifrån så för min del spar jag mountainbiken till det, värre verkar det bli för alla er som ska rulla runt Vättern på lördag. Man ska ju inte ta ut det i förväg, vädret har ju ändrat sig förr så jag håller tummarna för att det blir till det bättre.

//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller15 juni 2012 11:42

  Dom rutterna ser jag fram emot att få beskrivna. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB15 juni 2012 20:17

   God Afton Patrik,
   2 delar espresso och en del kokande vatten ;)

   För övrikt ligger vi i hårdträning med kartan i hand...
   //A&Y

   Radera