torsdag 14 juni 2012

In i gettot

Idag fick jag med mig en ny kedja hem efter jobb. Monterade på den och sen var det ju såklart tvunget att sticka ut och testa så allt funkar som det ska!

Yvonne hängde på och vi styrde mot Kockenhus och vidare upp på berget. Vi testade några nya stigar, bland annat en som vi tidigare bara kört nerför. Den är rätt så full med stora stenar och vi hade nog trott att den skulle vara svårare att ta sig upp för, men det gick riktigt bra :) Tog oss också frivilligt in i fästinggettot...

Smarta som vi är kom vi på den finfina idén att jag skulle cykla tillbaka på stigen genom det våldsamt höga gräset bara så att Y kunde ta en najs bild.


Och ja visst blev det kanske fina bilder, men efter denna övning stod jag där med två fästingar på väg upp längs högerbenet - och det är bara de två som jag har hittat än så länge. Som extra bonus kan även tilläggas att jag är gräspollenallergiker, smart kille.

Kedjan fungerar förresten jättebra!

//Nilsson

4 kommentarer:

 1. Det blev en riktigt najs bild!! Så det kanske var värt fästingattacken? Vidriga småkryp. Skönt att de knappt finns här =)

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB15 juni 2012 09:25

  Hej Karin, ingår du också i dagens ledighetskommite?
  Tack, bilden blev bra och vi skrattade gott när vi såg att mina ben plockat upp två "liftare". Dom är snabba otäcka och svåra att upptäcka innan dom satt sig!

  //Ben.. jag menar Andreas

  SvaraRadera
 3. Hörru du, jag skulle nog kunna vara ordförande i den där kommittén =)
  //professionell navelpillare

  SvaraRadera
 4. Yvonne The Summit MTB16 juni 2012 19:32

  Kör mer lycra, det luddar inte:)
  //Andreas

  SvaraRadera