söndag 17 juni 2012

DDS

Som nämndes tidigare har vi haft en välbehövlig vilodag från cyklarna, man kan ju dock aldrig släppa det helt. Vi har vandrat och rekat lite kända men ocyklade stigar, det var riktigt kul och visst fick vi nog lite napp men ibland inser man sin begränsning. Vi måste bli mer tekniska, vi ramlade på ett par halsbrytande dropps som vi definitivt inte fixar. Slutsats: det räcker inte att bara träna kondition och styrka och samtidigt försöka leka fram en mera teknisk körstil, vi måste jobba hårdare med tekniken...
Denhär cockpiten har varit smärtsam, behöver lite mera "flow" ni vet
Under eftermiddagen har jag måttat ut och funderat klart vilken sadel jag ska ha på Cervélon, har kört ca 60 mil på på den och jag har bara riktigt ont kan man säga. Hade en oanvänd sadel liggandes, en Selle Italia SLR XP i rätt bredd men det var också allt som stämde. Ordet är smärta!

Imorgon är det måndag!
//Nilsson

7 kommentarer:

 1. Ni har så rätt! Känner själv det där, i bland funkar det att bara mosa på, oftast slutar det på marken.

  Vad har ni för plan? Vad ska man själv göra? Tekinkfilmer på youtube och sen ut och försök själv?

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB17 juni 2012 20:59

  Youtube går bort direkt, man måste ut och cykla med dom som är bättre. Man lär så himla mycket på det, eller tävla som du börjat göra. Det är ju lite samma sak! Du vet, kan dom så kan jag principen...

  //Andreas

  SvaraRadera
 3. Jag utvecklas ju för varje tävling, det är ju några timmar teknikträning varje gång, men känner att jag har lång väg kvar.

  Jo det är ju så, därför ska jag ta mig mod att hänga med klubben på träning på onsdag! Hasse får fungera som stöd:)
  Precis så är det! Jag har lite av det mantrat i huvudet när jag åker, försöker i allfall intala mig det:)

  SvaraRadera
 4. Teknikträning är överskattat. :-)

  Här får ni en utmaning. Starta klockan i Nyhamn. Banvallen till kullen och sedan valfria STIGAR och tillbaka till Nyhamn.
  800 höjdmeter på totalt 2 timmar med banvalls trp.
  1000 höjdmeter är målet.
  // ML

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB18 juni 2012 08:40

   Ja men hallå,
   Det är en mycket bra variant, flitigt använd av oss. Dock mätt från Strandbaden, man blir riktigt tömd på energi :) 1000 hm blir många varv det, tror jag kommit över 900 någon gång...
   //Andreas

   Radera