måndag 21 maj 2012

Varmt trots hettan!

Det är snabba vändningar just nu, spenderade största delen av dagen i bilen, utanför var det som mest 31°C och i bilen vill jag inte ens gissa... Körde om den här lilla skönheten som fick skjuts någonstans.

Jag satsade på en rejäl svettorunda på MTB efter arbetet, svidade om och gick ner för att lyfta upp Cuben. Klart att den stod och log åt mig med ett jävligt brett leende (nertill alltså), Punka SåKlart... Skönt att bara gå upp en våning, låtsas som att inget hänt och ge igen genom att lyfta ut landsvägscykeln istället, haha!Det var nog inte så dumt iaf, riktigt skönt med lite fartvind när det är så hett som idag. Rastade mig lite längre idag och invigde mina nya LVG-skor och pedaler, allt kändes helrätt förutom en felställd klots på vänster sko.

Nu blire vila!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar