måndag 28 maj 2012

Till skogs!

Det här har ju varit en alla tiders dag måste jag säga. En måndag med, mestadels, studier på hemmaplan. Jag startade upp med lite sovmorgon och gick sedan en trappa ner till ett kök med hemtrevlig doft av nybryggt kaffe. Gjorde Andreas sällskap vid frukostbordet och vinkade av honom när han stack till jobb. Hällde upp det sista kaffet och plockade med böcker och dator ut i morgonsolen. Pluggade väl på rätt bra idag.

Sen drog jag till skogs! Svängde runt hit och dit på i skogen och tog sen stigarna längs med vägen upp till fyren. Tycket att det inte var mer än rätt att Cuben också fick komma upp till dit och titta på utsikten. 35 km exakt blev det idag.
Bilder från dagen? Japp, några:
På väg in i skogen på en stig som verkligen försvinner in i grönskan. Undrar just om man hittar ut igen??

Oh oh tractor beam!!


//Y

2 kommentarer:

 1. Ser härligt ut!
  Det ser ut att vara läge att göra som jag gjorde idag. Trassla in barendsen i nåt träd och få tvärstopp. Om jag bara får tummen ur nån gång så ska jag kapa ner styret från 630 till 580mm.

  //H

  P.S. Kan ni inte ta bort den där jobbiga ordverifieringen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB29 maj 2012 10:42

   :) Lyckades inte trassla in styret, men däremot skaffa en fispunka som jag upptäckte i går kväll - förbannade björnbärssnår, det satt en litenliten tagg i bakdäcket - IGEN!!

   Ordverifieringen ja, vi fick en del oönskade spamkommentarer tidigare, därför har vi valt att ha det så. Får se vad vi kan göra åt saken.
   //Y

   Radera