lördag 12 maj 2012

Testtur typ?

Äntligen som Fylking sa! Nu är cykeln såpass klar att den går att cykla på (på Tacx:en). Smällde upp den i källaren för att testa ut en någorlunda riktig sittställning och på köpet ett gott träningspass...

Har ägnat en stor del av dagen till att prova ut tre olika styrstamslängder och dessa i kombination med olika spacerkombinatinoner. Filmade allt från sidan och det var ganska lätt att se skillnader även om det bara innebar en förflyttning på 10-15mm.

Till slut bestämde jag mig för att köra på det säkra dvs att gaffeln ska kapas så att jag har möjlighet att byta till en smalare spacer om nödvändigt. Kapa gaffelröret för kort och sedan inse misstaget har jag liksom ingen lust med :)

Låter det vara osagt om jag vågar sätta sågen i den under morgondagen!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar