onsdag 9 maj 2012

Pizza

Jag hade inte planerat någon träning idag, tanken var att jag skulle upp på Kullen och rulla ur benen samtidigt som min syster skulle testspringa kullamannens långa bana idag.
Inget av det blev av pga totalt hällregn, det märks att sommaren snart är här (HAHA).

Istället åkte jag och hämtade ett paket, tyvärr inte på posten utan på pizzerian... Det är sällan det äts pizza numera och när man väl gör det så var den inte ens god.

Om nu posten sköter sitt jobb kommer det ett paket med hjul till min landsvägscykel under morgondagen, då kan jag äntligen snickra vidare och förhoppningsvis snart komma ut på en testrunda! Den ska först upp i trainern för att på ett ungefär få till en sittställning så att "gaffelröret" kan kapas rätt.

//Nilsson

1 kommentar:

  1. Hmm och här er vi andre uta och springe når det regner som mest. Kunne knapt se 15 m frem pga regnen.
    Det er ikke vejret men töjet og indstillingen der er noget galt med.
    Mvh
    Kim

    SvaraRadera