söndag 13 maj 2012

Ny maxpuls


Som utlovat kommer här fortsättningen på dagens projekt att kapa gaffelröret. Det gick faktiskt riktigt bra och blev ett snyggt snitt! Pustade ut i några minuter sen skulle eländet limmas också... Tyvärr hade jag inte pulsbandet på, för jag kan svära på att jag uppnådde ny maxpuls vid detta moment. Det var ju en viss tidspress inblandad, med epoxy har man inte direkt hela dagen på sig.


Där efter blev det också det självklara en sånhär dag, 2 timmar mountainbike.

Grymt cykelväder, hittade en kalasfin stig idag tack vare Linus på Sportson. Smalnade av efter den gamla gärdsgården och förvandlades till en smal teknisk väldigt slingrig stig med vassa stenar som underlag, återgäldas gärna!
Y valde (motvilligt) att springa på Kullaberg, hon kände att det var tvunget eftersom Kullamannen går på lördag. När hon kom hem tog hon vändande cykel tillbaka mot berget och mötte upp mig :)

Jon svängde förbi senare på eftermiddagen med sitt A2J-monster. Han var ute på en testrunda och stannade till hos oss för lite justeringar och en snackepaus. Jag lägger inte ut några bilder eller nämner några vikter, då jag inte har pratat med Jon om att göra det, men jag kan ju säga att det där såg riktigt lovande ut...

//Nilsson

3 kommentarer:

 1. Kapade också mitt styrrör på min cykel nyligen. Vad är det du epoxar? Är rädd för att jag missat något..

  //Conny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB13 maj 2012 20:58

   Tjenar Conny,
   :) Du behöver förhoppningsvis inte vara orolig, Förstärkningen inne i gaffeln för styrstammen var tyvärr av sorten som skulle "limmas" till min cykel. Du vet den du skruvar fast topcap:en i... Det är inte så på alla cyklar, en del har en sorts expanderbult...

   //Andreas

   Radera