lördag 26 maj 2012

Lördagsbajken

Idag har vi fått lite olika saker gjorda. Efter en varm natts sömn dukades det upp frukost i trädgården i morgonsolen. Efter det var det tvunget att njutas av gräsklippning och som belöning när det var klart blev det förmiddagsfika med kaffe och macka.

Vi har också fixat vidare med det där maskrosvinet, tror att det börjar arta sig nu. Ska bara komma fram till vad som kan passa till själva vinet, det är ju ganska sött och starkt som ett dessertvin ungefär.

Käkade lunch och sen stack vi ut med cyklarna. Tog småvägarna ut till Jonstorp och stigarna från Svanshall till Arild där vi mötte cykelhandlarNorén. Blev bara ett snabbt "hej", man stannar inte gärna i den backen upp från hamnen... Efter Svanshallsstigarna tog vi förresten en sväng genom en hagen med typ tusen får och lamm längs med stigen, jättesöta och stirrande. Man fick tränga sig fram så att dom flyttade lite på sig :)

Kullaberg fick också sin beskärda del av Östman/Nilsson. Absolut perfekt cykelväder fick vi idag, molnigt, lagom varmt och inte mycket till vind, helt underbar tur!
Fiskar efter vattenflaskan


Vi körde slut benen i backarna och rullade sedan hemåt längs banvallen.
Happy Lördag på er!
//Y


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar