måndag 14 maj 2012

Kan man köpa mer tid??

Ett lockande arbete...
Nu är jag där igen med alldeles för mycket kvar att göra och tiden rinner iväg. Varför, varför, varför gör jag så här emot mig själv?? Varför passade jag inte på att ägna dom där mörka, regnruggiga helgerna i vintras åt att plugga lite extra. Då hade jag inte haft så mycket att göra nu när solen skiner och man har en massa annat man heller vill göra.

Gårdagens träning fick bli löpning för min del och det blir det även idag. På lördag är det dags för Kullamannen. Känner mig inte redo för det. Det gick riktigt tungt att springa igår. Har väl kanske varit lite dålig på att träna löpning kanske... ehrm... lite sent att komma på det nu...
Det kommer nog att bli trångt i spåret på lördag, många anmälda. Tror att det är ung. 70 damer på den korta distansen och 110nånting herrar, förra året var det bara runt 130 totalt.

Känner för att göra som Hilda en stund och sen vakna upp och se att allt är fixat och klart - studier och löptävling och varför inte lägga till lite trädgårdsarbete!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar