tisdag 15 maj 2012

Färdigsnickrat

Nu är den typ klar, min första landsvägscykel på många år!
Satte igång med det allra sista när jag kom hem idag, kapade broms och växelvajrar, lindade en del styre och ställde in växlar och bromsar.
Det som återstår nu är ett par rejäla rundor för att slutligen bestämma vilken längd på styrstam som ska beställas, jag har ringat in det rätt så bra. Pedaler ska också ordnas, testrundorna kommer köras med MTB-pedaler (får se till att cykla där ingen ser mig) eftersom att jag inte har några till en LVG-cykel. När man skannar av nätet känns det som en djungel av pedaler = vad välja...

Såhär ser den ut :)//Nilsson

8 kommentarer:

 1. Vacker helt enkelt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB15 maj 2012 21:59

   Hej Helena,
   Tack så mycket, det ska bli gött att komma ut och rasta den snart. Förresten, lycka till på Billingen på lördag!

   Radera
 • Snyggt!
  Jag kan rekommendera Look Kéo-pedaler.
  Jag bytte till dom från SPD-SL och tycker dom har mycket bättre känsla och är dessutom väldigt lätta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB16 maj 2012 08:17

   Morning Hasse,
   Det låter ju helrätt och ska kollas upp.
   Tack!

   Radera