torsdag 31 maj 2012

Fallteknikträning

Har några rejäla blåmärken här och där på kroppen och känner mig öm lite varstans idag. Detta kommer sig av att jag passade på att träna fallteknik under gårdagens mtbtur. (Behöver jag säga att det inte var avsiktligt?) Det hela inträffade på en smal stig med ett stenigt parti och ett "dike" på vänster sida. Stigen lutar lite ner åt vänster, jag kom i för låg fart och kände hur jag började tippa över mot vänster sida. Klickade loss vänsterfoten och försökte sätta ner den men där var ju bara ett litet stup och ingenstans sätta foten. Samtidigt som cykeln for ner i diket landade jag med platt fall på magen och lyckades få upp högerarmen framför ansiktet. Kunde inte känna att jag gjort mig illa det minsta, men det gjorde jag tydligen med tanke på blåmärkena jag har nu. Tack vare armen slog jag iaf inte i huvudet eller ansiktet i stenarna.

Tyvärr finns varken vurpan eller stigen dokumenterade på bild så ni får njuta av en annan stig från gårdagen :)

Nu ska jag på jobbmöte, tjing!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar