onsdag 23 maj 2012

Det gäller att vara smart!

Sommaren fortsätter! Lika gött väder idag och jag har blivit smartare, nu gäller det ju att förskjuta allt så att man kan cykla på kvällen. På eftermiddagarna är det på tok för varmt.
Såg till att käka en sen lunch, lite slött spontantuggande runt tre och sedan iväg vid halv sex. Då var det perfekt, inte för varm och inte för kallt, 24° för att vara exakt.

Passade på att montera kadensgivaren på cykeln innan avfärd, den har jag liksom inte haft någon nytta av på mountainbiken. Jag vet faktiskt inte om det är något jag kommer sitta och kika på, lämplig kadens känner man väl eller? Nåja, jag har ju haft den liggandes i lådan några år nu så jag ger den en chans!

Det återstår väl att se om jag kommer finna denna pryl oumbärlig, jag tror det inte...

Rullade in om Lerberget och Höganäs innan jag försvann ut bland rapsfälten, där träffade jag vår lokala cykelhandlare. Han undrade om jag inte ville cykla med en sväng på lördag, dom är några stycken som brukar köra och skulle ut på en lite längre runda. Försökte med att jag håller på att lära mig dehär med landsvägskörning och att jag kanske inte riktigt hänger med, det funkade ju inte
-Jo Jo du har ju fysiken blev svaret...

Om jag kan ska jag haka på, dom får la vänta annars:)

//Nilsson


3 kommentarer:

 1. Den där prylen är grym tycker jag. Har haft den i drygt ett år och som amatör var det den som nu gör att man håller en rimlig kadens. Nu - precis som du säger - känner man mer om man ligger hyfsat rätt. Men prylar är ju alltid skoj och det roliga är att även se statistiken som du får ut av detta.

  Good luck!

  //Andreas

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB24 maj 2012 10:52

  Hej Andreas,
  Ja det ska bli intressant att se på statistiken, när det gäller MTB har man ju liksom inte möjlighet att styra kadensen på samma sätt.
  Snyggt namn förresten!
  //Andreas

  SvaraRadera
 3. Jo man kan sagtens styre kadencen (i nogen grad på MTB)
  Mvh
  Kim

  SvaraRadera