tisdag 22 maj 2012

Åskdusch, perfekt avslutning!

 Då var snart denna tisdag till sin ände, idag var det dax för intervallkörning på mountainbiken. Samma galna värme...Jag trodde att temperaturen skulle bli bättre när jag nådde skogsbrynet men icke, det bara kokade! Blev tvungen att slå av lite på takten för att inte krokna i hettan.
Jag vet, man ser knas ut i sånnahär men dom är klockrena! Brillorna alltså om någon nu inte kopplade:)

När jag till slut erkände mig besegrad efter typ en och en halv timme gasade jag hemmåt längs den gamla banvalen. Satt och funderade på om inte dom där molnen skulle börja släppa en tår eller två, behövde inte vänta två minuter ens... Åska, ösregn och en efterlängtad avkylning blev resultatet.

Nu vilar två toksyriga ben i soffan
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar